Beheer van mede-eigendom Nieuwe Molens in Gent

 

Professionele syndicus Syncura is in het voorjaar van 2018 aangesteld in nieuwboouwproject de Nieuwe Molens in Gent van projectontwikkelaar Oryx. Het project bestaat uit 66 appartementen/kantoren en 90 staanplaatsen.

Het woonproject Nieuwe Molens ligt op de prachtige locatie aan het Verbindingskanaal in Gent. Woonkwaliteit, sociale veiligheid, duurzaamheid en wooncomfort waren de uitgangspunten van het project.

De Nieuwe Molens is een combinatie van bestaande architectuur met moderne architectuur. Zo was het gebouw tot 2004 operationeel als meelfabriek.

Het topproject Nieuwe Molens is de eerste fase van de ontwikkeling van de site Tondelier. Tondelier wordt het gloednieuwe stadsdeel, een duurzaam nieuwbouwproject in Gent met hedendaagse appartementen, lofts en stadswoningen met tuin. 

Met dit binnenstedelijk project willen de projectontwikkelaar en de stad Gent een voorbeeldproject op Europees niveau realiseren qua duurzaamheid en woonkwaliteit.

De privatieven worden verwarmd via een aansluiting op het collectief warmtenet van de wijk Tondelier, waar syndicus Syncura al reeds ervaring mee heeft in een drietal andere projecten in Gent.

Facility Comfort, schoonmaak- en onderhoudsbedrijf en ook het zusterbedrijf van syndic Syncura, werd aangesteld voor het poetsen van de gemeenschappelijke delen.

Meer informatie over Nieuwe Molens, kunt u hier terugvinden.

Meer informatie over de site Tondelier, kunt u hier terugvinden. 

Syndicus Syncura beheert de gemeenschappelijke delen van Nieuwe Molens in Gent   Syndicus Syncura beheert de gemeenschappelijke delen van Nieuwe Molens in Gent

terug naar overzicht

LinkedIn
Twitter