Flanders Field Business Park in Waregem

 

Eind november is professionele syndicus Syncura aangesteld in project Flanders Field Business Park van Steenoven in Waregem. 

Het betreft een site met afzonderlijke VME’s bestaande uit kantoren, loodsen en showrooms voor een totale oppervlakte van 24 000 m²  alsook een 380-tal parkings.

De site wordt gefaseerd ontwikkeld, waar Syncura al is aangesteld voor Collectief Lot 19 en VME kantoorgebouw A die uit 10 kantoren bestaat. 

In het voorjaar van 2018 is Syncura ook aangesteld in Kantoorgebouw B met 19 units. In het najaar van 2018 werd syndicus Syncura aangesteld in Loodsencomplex B.

Het schoonmaak- en support servicesbedrijf Facility Comfort, zusterbedrijf van syndicus Syncura, werd aangesteld voor het poetsen in Kantoorgebouw A en B. Facility Comfort werd ook aangesteld voor het zesmaandelijks poetsen van de twee sassen van het Loodsencomplex B.

Syncura is professionele syndicus van Flanders Field Business Park in Waregem   Syncura is professionele syndicus van Flanders Field Business Park in Waregem

terug naar overzicht

LinkedIn
Twitter