Residentie Prinsenhof in centrum Aalst

 

Professionele syndicus Syncura beheert sinds voorjaar 2017 de Residentie Prinsenhof, erkende assistentiewoningen in het centrum van Aalst. De residentie is gebouwd door Willemen Group in opdracht van Senior Homes.

Prinsenhof bestaat uit 39 erkende assistentieflats met privé terrassen en 17 parkeerplaatsen. Elke assistentiewoning beschikt over een kelder.

Syndicus Syncura beheert de gemeenschappelijke delen en zorgt ervoor dat de installaties onderhouden worden. Dit meestal in overleg met de woonassistente.

De senioren kunnen hier zelfstandig wonen, maar kunnen indien nodig begeleiding krijgen. De bewoners van Prinsenhof maken gebruik van een domoticasysteem om de woonassistente te bereiken, maar men kan er evengoed mee op het internet surfen. De woonassistente zorgt indien gewenst ook voor alle coördinerende diensten zoals boodschappen, apotheek, thuiszorg, strijk, was, kapper, kine, podologie…

Meer info over Residentie Prinsenhof kunt u hier terugvinden. 

Syndicus Syncura Aalst beheert de gemeenschappelijke delen van assistentiewoningen Prinsenhof in Aalst    Syndic Syncura Aalst beheert de gemeenschappelijke delen van assistentiewoningen Prinsenhof in Aalst

terug naar overzicht

LinkedIn
Twitter