Woonproject PARK 1302 in centrum Kortrijk


Professionele syndicus Syncura beheert de gemeenschappelijke delen van PARK 1302 in Kortrijk. Het woonproject PARK 1302 heeft een toplocatie: op slechts 800 meter van het centrum van Kortrijk.

Naast de hoofdvereniging bestaan er drie deelverenigingen: Theodoor, Ondergrond garagecomplex en Goedendag.

Het Kortrijkse technologiebedrijf Barco heeft enkele jaren geleden de site verlaten. Later werd de site omgetoverd tot een woonproject met een publieke groenzone.

Op de site zijn er twee gebouwen met 81 appartementen: residentie Theodoor bestaat uit 38 appartementen en residentie Goedendag heeft 28 appartementen. In de ondergrondse parking is er plaats voor 34 auto's.

De eerste fase van het project bestaat uit het appartementsgebouw "Theodoor" en de tweede fase uit het appartementsgebouw "Goedendag".

"Theodoor" bestaat uit vijf verdiepingen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve bergingen. "Goedendag" heeft vier verdiepingen.

Elk appartement heeft een ruime leefruimte met één, twee of drie slaapkamers. Bovendien beschikt elke wooneenheid over een grote terras.

Deelvereniging Goedendag bestaat uit 28 appartementen en deelvereniging Theodoor uit 53 appartementen.

Zusterbedrijf Facility Comfort, schoonmaak- en onderhoudsberdrijf, werd aangesteld voor het schoonmaken van de gemeenschappelijke delen.

Syncura Kortrijk beheert de gemeenschappelijke delen van project PARK 1302

terug naar overzicht

LinkedIn
Twitter