Nieuws

Bringme Box, de nieuwe manier om pakketjes te ontvangen en terug te sturen

21 december 2017
Syncura is Box Mayor van twee residenties met een Bringme Box

Ooit al van Bringme gehoord? Het is de nieuwe manier om pakketjes te ontvangen, te versturen, te retourneren en uit te wisselen. Met “Get it. Send it. Love it.” is Bringme een digitale en automatische pakketjesdienst. Alles wordt geregeld vanuit de Bringme App of met de Bringme Key.

U kent het wel, u krijgt een bericht dat de koerier vandaag langskomt met uw online bestelling, maar u bent niet thuis. Ofwel moet u dan tijdens de openingsuren naar het dichtstbijzijnde postkantoor gaan, ofwel zijn de koeriers hopeloos op zoek naar een manier om de bestelling achter te laten bij de buren en dwalen ze rond in de gemeenschappelijke delen van uw gebouw. De bestellingen worden dan ongevraagd achtergelaten bij de buren of aan de inkom van het gebouw.

Eigenlijk is Bringme niet zo onbekend, want er zijn al zo’n 750 Bringme Boxen geïnstalleerd in bedrijven en residenties. Het is elegant en modern vormgegeven en bestaat uit vakken van verschillende grootte. Alle pakjesdiensten leveren in de Bringme Box: bpost, Bubble Post, TNT, Post NL…

Professionele syndicus Syncura beheert de mede-eigendom van twee residenties met een Bringme Box: La Réserve in Knokke met 71 appartementen en Victory in Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussel met 98 wooneenheden. De Bringme Boxen worden daar momenteel gebruikt gedurende een jaar. Syncura wil met de Bringme Box het samenleven vergemakkelijken.

Meer en meer mensen bestellen online en de meeste mensen zijn niet thuis wanneer de koerier langskomt. Dankzij Bringme kan u dus onlinebestellingen laten toekomen zonder aanwezig te zijn. Maar het dient evengoed voor producten van een lokale winkel of diensten zoals de was- en strijkwinkel.

Bringme Boxen hebben vooral veel succes in residenties voor leveringen van postpakketten. Dat komt door twee factoren: enerzijds omdat de meeste pakjes niet in de brievenbus passen en anderzijds doordat bewoners vaak niet thuis zijn wanneer de postbode langskomt.

In de residenties La Réserve in Knokke en Victory in Brussel is Syncura de Box Mayor. De Box Mayor is binnen een residentie het aanspreekpunt van Bringme. Hij krijgt een snelcursus over de werking van Bringme om zo mogelijke problemen op te lossen.

In de praktijk zijn de meest voorkomende problemen dat de box bijvoorbeeld tijdelijk vol zit en de koerier hierdoor niet meer kan leveren of dat een pakketje te lang in de Bringme Box zit en zo de einddatum overschrijdt. In zo’n gevallen komt de Box Mayor tussenbeide. Het supportteam van Bringme komt te hulp bij kleine en grote problemen om zo de Box Mayor te ondersteunen. De gegevens van uw Box Mayor kan u terugvinden op www.howtobringme.com.

Bringme en Schindler kondigden in november 2017 een samenwerking aan. Het doel ervan is om elk residentieel gebouw te voorzien van een Bringme Box die 24/7 post, online bestellingen en boodschappen managet. De combinatie van de twee technologieën verhoogt het comfort en de veiligheid van de bewoners van de residenties. Twee aspecten waar wij als beheerder van gemeenschappelijke delen veel belang aan hechten.

Klik hier om meer informartie te lezen over Bringme.

terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter