Nieuws

Update 17 maart 2020 Corona-maatregelen

17 maart 2020

Gezien de razendsnelle evolutie van de Coronacrisis zijn we genoodzaakt om, de getroffen maatregelen ter bescherming van onze klanten, medewerkers en leveranciers bij te sturen.

 

Wij vragen dan ook uw bijzondere aandacht voor onderstaande:

  • Vanaf morgen 18 maart zullen onze medewerkers volledig overschakelen op thuiswerk.
  • Onze dienstverlening blijft verzekerd en u kan ons bereiken via telefoon, mail en ons portaal. Ook buiten de kantooruren blijft ons permanentienummer operationeel voor noodgevallen.
  • Van zodra opnieuw mogelijk, zullen de uitgestelde jaarlijkse algemene vergaderingen ingepland worden en zal u hiervan op de hoogte gebracht worden.
  • Aan onze medewerkers wordt per direct het nodige materiaal ter beschikking gesteld opdat zij volledig operationeel kunnen blijven en u hen kunt blijven bereiken voor eventuele vragen of opdrachten.
  • Om toegang tot de gemeenschappelijke delen van de gebouwen te verzekeren en zo in de nodige herstellingen en onderhoud te kunnen voorzien, zullen wij de sleutels van de gemeenschappelijke delen voor onze leveranciers uitsluitend na afspraak ter beschikking houden en dit van 8u tot 9.30u ‘s morgens.
  • Teneinde de liquiditeiten en betalingen van de leveranciers binnen de VME te verzekeren, zullen wij zoals eerder aangegeven de gebruikelijke voorschotten blijven opvragen alsook u de geplande jaarafrekening bezorgen, dit laatste na akkoord van de rekencommissaris.

Wij danken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden en blijven voor eventuele vragen graag ter beschikking.


Het Syncura Management

terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter