Technisch beheer van mede-eigendom

opnemen van meterstanden

Als je een appartement, winkelpand of kantoorruimte koopt wil je dat jouw investering niet alleen in stand wordt gehouden maar ook nog een extra rendement gaat genereren. Diverse regelgeving verplicht de syndicus een aantal contracten af te sluiten zoals de wettelijke periodieke keuring van de liften, nazicht van de stookinstallaties, keuring van de elektrische installaties enz zodat deze installaties zich steeds in goede staat bevinden en géén veiligheidsrisico’s vormen voor de bewoners en de bezoekers van het gebouw.

Anderzijds is het niet meer dan logisch dat er wekelijks gepoetst wordt, dat de vuilbakken buiten worden geplaatst en dat er regelmatig al eens een opfrissing van de inkom en trappenhall gebeurt.

 Als professioneel syndicus gaan wij echter een stap verder en maken wij een langetermijnplanning op voor renovatie- en verbeteringswerken. Deze investeringslijst  wordt ter bespreking en goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd waarna een haalbaar financieel spaar- en uitvoeringsplan wordt uitgewerkt.