Vacatures bij syndicus Syncura

Boekhouder BRUSSEL

Heb jij een bachelor Accountancy - Fiscaliteit en een korte tot reeds enkele jaren werkervaring als boekhouder? Werk jij zelfstandig, nauwkeurig en beschik jij over een goede portie stressbestendigheid? Heb jij interesse in de vastgoedsector? Kom dan ons team van boekhouders versterken in ons kantoor in Brussel!

Lees meer

Paralegal bij Vande Moortel Real Estate GENT

Voor Vande Moortel Real Estate (Syncura, Rencura, Facility Comfort, Sipur en Insures) zijn wij op zoek naar een Paralegal. Beschik jij over een Bachelor in Rechtspraktijk/Rechten? Lees meer over de vacature en solliciteer.

Lees meer

Boekhouder MECHELEN

Voor het kantoor in Mechelen is syndicus Syncura op zoek naar een boekhouder. Beschik jij over een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit en heb je een sterke interesse in vastgoed. Solliciteer nu!

Lees meer

Administratief Medewerker gezocht voor ons kantoor in BRUSSEL!

Als administratief medewerker binnen syndicus Syncura ben je de rots in de branding en zorg je voor een geoliede en geordende backoffice. Met jouw commerciële flair zorg je voor een warm welkom. Daarnaast ondersteun je de collega’s bij hun administratie.

Lees meer

Technical Property Manager BRUSSEL

Voor ons kantoor in Brussel zijn wij op zoek naar een Technical Property Manager. Heb jij zin om je eerste stappen te zetten binnen het beheer van mede-eigendom en om onze dynamische organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel bij syndicus Syncura!

Lees meer

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een stageplaats?

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Spreekt syndicus Syncura jou wel aan, maar zijn er momenteel geen vacatures die openstaan in jouw regio? Dan ontvangen wij graag jouw spontane sollicitatie! En wie weet kom jij dan in de toekomst wel ons enthousiast team versterken!

Ben je op zoek naar een stageplaats in één van onze kantoren? Geef ons dan zeker een seintje!

Lees meer
LinkedIn
Twitter