Vacatures bij syndicus Syncura

Technical Property Manager BRUSSEL

Syndicus Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een Technical Property Manager voor ons kantoor te Brussel.

Lees meer

Hulpboekhouder/administratief bediende BRUSSEL

Kijk jij uit naar een eerste uitdaging als hulpboekhouder/administratief bediende? Werk jij zelfstandig, nauwkeurig en beschik jij over een goede portie stressbestendigheid? Heb jij interesse in de vastgoedsector? Kom dan ons team versterken bij syndicus Syncura Brussel!

Lees meer

Property Manager Nieuwbouwprojecten OUDENAARDE

Syndicus Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een Property Manager Nieuwbouwprojecten regio Zuid-Oost-Vlaanderen. Jouw uitvalsbasis zal ons gloednieuw kantoor te Oudenaarde zijn.

Lees meer

Technical Property Manager OUDENAARDE

Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een Technical Property Manager voor ons kantoor te Oudenaarde.

Lees meer

Technical Property Manager DEINZE

Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een Technical Property Manager voor ons kantoor te Deinze.

Lees meer

Senior Property Manager Antwerpen

Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder/syndicus van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een ervaren property manager voor ons kantoor te Antwerpen.

Lees meer

Technical Property Manager ANTWERPEN

Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een Technical Property Manager voor ons kantoor te Antwerpen.

Lees meer

Technical Property Manager OOSTENDE

Syndicus Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een Technical Property Manager voor ons kantoor te Oostende.

Lees meer

Technical Property Manager KNOKKE

Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een Technical Property Manager voor ons kantoor te Knokke.

Lees meer

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een stageplaats?

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Spreekt syndicus Syncura jou wel aan, maar zijn er momenteel geen vacatures die openstaan in jouw regio? Dan ontvangen wij graag jouw spontane sollicitatie! En wie weet kom jij dan in de toekomst wel ons enthousiast team versterken!

Ben je op zoek naar een stageplaats in één van onze kantoren? Geef ons dan zeker een seintje!

Lees meer
LinkedIn
Twitter