Vacatures

Property Manager OUDENAARDE

Voor de regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een Property Manager! Heb jij ervaring in het beheer van mede-eigendom en zin om onze dynamische organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel!

Lees meer

Administratief Medewerker gezocht voor ons kantoor in Brussel!

Als administratief medewerker binnen syndicus Syncura ben je de rots in de branding en zorg je voor een geoliede en geordende backoffice. Met jouw commerciële flair zorg je voor een warm welkom. Daarnaast ondersteun je de collega’s bij hun administratie.

Lees meer

Schadebeheerder verzekeringen mede-eigendom Gent

Ter versterking van het team binnen de verzekeringen zijn wij op zoek naar een collega schadebeheerder verzekeringen mede-eigendom voor in het kantoor in Gent van syndicus Syncura. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamisch en gedreven team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Business Unit Manager Gent

Als Business Unit Manager bij syndicus Syncura ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen.

Lees meer

Technical Property Manager Brussel

Voor ons kantoor in Brussel zijn wij op zoek naar een Technical Property Manager. Heb jij zin om je eerste stappen te zetten binnen het beheer van mede-eigendom/ syndic en om onze dynamische organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel!

Lees meer

Property Manager Leuven

Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een Property Manager! Heb jij ervaring in het beheer van mede-eigendom en zin om onze dynamische organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel!

Lees meer

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een stageplaats?

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Spreekt syndicus Syncura jou wel aan, maar zijn er momenteel geen vacatures die openstaan in jouw regio? Dan ontvangen wij graag jouw spontane sollicitatie! En wie weet kom jij dan in de toekomst wel ons enthousiast team versterken!

Ben je op zoek naar een stageplaats in één van onze kantoren? Geef ons dan zeker een seintje!

Lees meer
LinkedIn
Twitter