Vacatures bij syndicus Syncura

Technical Property Manager MECHELEN

Voor ons kantoor in Mechelen zijn wij op zoek naar een Technical Property Manager. Heb jij zin om je eerste stappen te zetten binnen het beheer van mede-eigendom en om onze dynamische organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel!

Lees meer

Technical Property Manager GENT

Voor ons kantoor in Gent zijn wij op zoek naar een Technical Property Manager. Heb jij zin om je eerste stappen te zetten binnen het beheer van mede-eigendom en om onze dynamische organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel!

Lees meer

Technical Property Manager OUDENAARDE

Voor ons kantoor in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een Technical Property Manager. Heb jij zin om je eerste stappen te zetten binnen het beheer van mede-eigendom en om onze dynamische organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel!

Lees meer

Technical Property Manager BRUSSEL

Voor ons kantoor in Brussel zijn wij op zoek naar een Technical Property Manager. Heb jij zin om je eerste stappen te zetten binnen het beheer van mede-eigendom en om onze dynamische organisatie te komen versterken? Solliciteer dan snel!

Lees meer

Business Unit Manager OUDENAARDE

Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen.

Lees meer

Boekhouder MECHELEN

Heb jij een bachelor Accountancy - Fiscaliteit en een korte tot reeds enkele jaren werkervaring als boekhouder? Werk jij zelfstandig, nauwkeurig en beschik jij over een goede portie stressbestendigheid? Heb jij interesse in de vastgoedsector? Kom dan ons team van boekhouders versterken in ons kantoor in Mechelen!

Lees meer

Boekhouder BRUSSEL

Heb jij een bachelor Accountancy - Fiscaliteit en een korte tot reeds enkele jaren werkervaring als boekhouder? Werk jij zelfstandig, nauwkeurig en beschik jij over een goede portie stressbestendigheid? Heb jij interesse in de vastgoedsector? Kom dan ons team van boekhouders versterken in ons kantoor in Brussel!

Lees meer

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een stageplaats?

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Spreekt syndicus Syncura jou wel aan, maar zijn er momenteel geen vacatures die openstaan in jouw regio? Dan ontvangen wij graag jouw spontane sollicitatie! En wie weet kom jij dan in de toekomst wel ons enthousiast team versterken!

Ben je op zoek naar een stageplaats in één van onze kantoren? Geef ons dan zeker een seintje!

Lees meer
LinkedIn
Twitter