Vacatures bij syndicus Syncura

Assistant Property Manager - HASSELT

Syncura is marktleider en toonaangevend syndicus in België. De laatste jaren kenden wij een forse groei. Zo gingen wij onder meer van 60 medewerkers in 2019 naar 120 medewerkers in 2021. Onze ambities blijven groot en ook de komende jaren voorzien wij verdere uitbreiding. 

Syncura maakt bovendien deel uit van gerenommeerde groep 'Vande Moortel Real Estate' - www.vmre.be 

Om deze groei te kunnen blijven realiseren gaat Syncura op zoek naar een Assistant Property Manager te Hasselt.

Als Assistant Property Manager ben je de administratieve draaischijf op kantoor en bied je hands-on ondersteuning aan jouw collega Property Managers die instaan voor het technisch, juridisch en financieel beheer van appartementsgebouwen.

In deze functie heb je zeer veel contacten, zowel telefonisch, face-to-face als via mail.
Zo sta je onder meer in voor het verwelkomen van bezoekers op kantoor, de eerstelijns telefonie als het beantwoorden van e-mails van mede-eigenaars.

Je leert alle residenties in beheer grondig kennen en zal ook instaan voor de eerste technische ondersteuning, waarbij je bijvoorbeeld zorgt dat nodige en/of dringende herstellingen uitgevoerd worden.

Daarnaast sta je in voor diverse administratieve taken zoals bijvoorbeeld het sleutelbeheer, aangetekende zendingen...

Je kan dus rekenen op een zeer veelzijdige job met veel sociale contacten & een erg gevarieerd takenpakket.

PROFIEL

Onze ideale kandidaat is in het bezit van een bachelor diploma in een administratieve richting (office management, bedrijfsmanagement, vastgoed,...) of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring en/of kennis van vastgoed(beheer) is een pluspunt, maar geen vereiste.

Vanzelfsprekend beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en werk je graag voor én samen met mensen. Je spreekt dan ook perfect Nederlands, idealiter aangevuld met een woordje Frans. Elke andere taal is een pluspunt.

Gezien jij de administratieve draaischijf op kantoor bent is ordelijk, correct en punctueel werken jouw stokpaardje.

Je woont in de buurt van Hasselt en kan je vlot tot aan ons kantoor verplaatsen.

AANBOD

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met extra-legale voordelen zoals groepsverzekering, maaltijdcheques e.d.

Syncura hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.
Werken voor Syncura betekent Groepsgeest, Efficiënt werken, gezonde Ambitie, dit steeds op een Respectvolle manier voor al onze stakeholders (GEAR).

Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die resoluut voor een andere aanpak gaat en 'de nieuwe standaard' in de markt wil worden.

En jij? Schrijf jij binnenkort mee aan het property management van de toekomst?

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter