Vacatures bij syndicus Syncura

Assistant Property Manager / Junior administratief bediende - LIMBURG

Syncura is reeds meer dan 30 jaar actief als professioneel syndicus in Vlaanderen & Brussel en beheert 30.000 privatieven.
Met 100 medewerkers verspreid over 17 kantoren mogen wij ons met trots marktleider & ' de grootste syndicus van België' noemen. Voor onze kantoren te Tongeren, Hasselt & Leopoldsburg zijn we op zoek naar een enthousiaste ‘vliegende’ Assistant Property Manager (APM).

Idealiter werk je 1 dag vanuit ons kantoor te Hasselt, 2 dagen vanuit Tongeren en 2 dagen vanuit Leopoldsburg.

Als APM ben je de administratieve draaischijf op kantoor en bied je hands-on ondersteuning aan jouw collega Property Managers die instaan voor het technisch, juridisch en financieel beheer van appartementsgebouwen.

In deze functie heb je zeer veel contacten, zowel telefonisch, face-to-face als via mail.
Zo sta je onder meer in voor het verwelkomen van bezoekers op kantoor, de eerstelijns telefonie als het beantwoorden van e-mails van mede-eigenaars.

Je leert alle residenties in beheer grondig kennen en zal ook instaan voor de eerste technische ondersteuning, waarbij je bijvoorbeeld zorgt dat nodige en/of dringende herstellingen uitgevoerd worden.

Daarnaast sta je in voor diverse administratieve taken zoals bijvoorbeeld het sleutelbeheer, aangetekende zendingen...

Je kan dus rekenen op een zeer veelzijdige job met veel sociale contacten & een erg gevarieerd takenpakket.

Profiel

Onze ideale kandidaat is in het bezit van een bachelor diploma in een administratieve richting (office management, bedrijfsmanagement, vastgoed,...) of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring en/of kennis van vastgoed(beheer) is een pluspunt, maar geen vereiste.

Vanzelfsprekend beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en werk je graag voor én samen met mensen. Je spreekt dan ook perfect Nederlands.
Elke andere taal is een pluspunt.

Gezien jij de administratieve draaischijf op kantoor bent is ordelijk, correct en punctueel werken jouw stokpaardje.

Je woont centraal tussen Tongeren, Hasselt en Leopoldsburg en bent bereid om je tussen deze kantoren te verplaatsen. Een eigen wagen is een must. (verplaatsingsvergoeding voorzien)

Aanbod

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering, e.d.

Je werkt voltijds van maandag tot en met donderdag van 08u00 tot 17u00, op vrijdag tot 16u00.

Syncura hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.
Werken voor Syncura betekent Groepsgeest, Efficiënt werken, gezonde Ambitie, dit steeds op een Respectvolle manier voor al onze stakeholders. (GEAR)

Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die resoluut voor een andere aanpak gaat en 'de nieuwe standaard' in de markt wil worden.
We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Passie voor vastgoed en teamwork staan hierbij hoog aangeschreven.

En jij? Schrijf jij binnenkort mee aan het property management van de toekomst?

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter