Vacatures bij syndicus Syncura

Assistant Property Manager / Junior Allround Bediende KNOKKE

Syncura is anno 2019 de grootste vastgoedbeheerder van Vlaanderen en kent een zeer snelle groei.
Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven garanderen, zijn we op zoek naar een Assistant Property Manager voor ons kantoor te Knokke.

Als APM ben je de administratieve draaischijf op kantoor en bied je hands-on ondersteuning aan jouw collega Property Managers op kantoor, die instaan voor het technisch, juridisch en financieel beheer van appartementsgebouwen.

In deze functie heb je zeer veel contacten, zowel telefonisch, face-to-face als via mail.
Zo sta je onder meer in voor het verwelkomen van bezoekers op kantoor, de eerstelijns telefonie als het beantwoorden van e-mails van bewoners.

Je leert alle residenties in beheer grondig kennen en zal ook instaan voor de eerste technische ondersteuning, waarbij je bijvoorbeeld zorgt dat nodige en/of dringende herstellingen uitgevoerd worden.

Daarnaast sta je in voor diverse administratieve taken, zoals bijvoorbeeld het sleutelbeheer, aangetekende verzendingen...

Je kan dus rekenen op een zeer veelzijdige job met veel sociale contacten & een erg gevarieerd takenpakket.

PROFIEL

  • Onze ideale kandidaat is in het bezit van minimum een A2 diploma (bijvoorbeeld handel, secretariaat-talen…) aangevuld met een eerste ervaring in een administratief/commercieel ondersteunende functie.
  • Ook schoolverlaters met een bachelor diploma kunnen zeker in aanmerking komen!
  • Ervaring en/of kennis van vastgoed(beheer) is een pluspunt, maar geen vereiste.
  • Vanzelfsprekend beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en werk je graag voor en werk je samen met mensen.
  • Gezien jij de administratieve draaischijf op kantoor bent, is ordelijk, correct en punctueel werken jouw stokpaardje.
  • Je bent bereid om 1 zaterdag op 2 te werken (vrije dag naar keuze ter compensatie) 

AANBOD

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen, gsm, laptop, groepsverzekering, e.d.

Je werkt voltijds van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 17u30, en 1 zaterdag op 2 (vrije dag naar keuze ter compensatie)
Syncura hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Syncura betekent werken in een innovatieve, jonge en dynamische omgeving. Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die tracht op te treden als pionier in het vastgoedbeheer. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Passie voor vastgoed en teamwork staan hierbij hoog aangeschreven.

 

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter