Vacatures bij syndicus Syncura

Assistant Property Manager / Junior allround bediende syndicus RONSE

Syncura is reeds meer dan 30 jaar actief als professioneel syndicus in Vlaanderen & Brussel en beheert 30.000 privatieven.
Met 100 medewerkers verspreid over 17 kantoren mogen wij ons met trots marktleider & ' de grootste syndicus van België' noemen. Voor ons gerenommeerd kantoor in Ronse zijn we op zoek naar een enthousiaste Assistant Property Manager (APM).

Als APM ben je de administratieve draaischijf op kantoor en bied je hands-on ondersteuning aan jouw collega Property Manager die instaan voor het technisch, juridisch en financieel beheer van appartementsgebouwen.

In deze functie heb je zeer veel contacten, zowel telefonisch, face-to-face als via mail.
Zo sta je onder meer in voor het verwelkomen van bezoekers op kantoor, de eerstelijns telefonie als het beantwoorden van e-mails van mede-eigenaars.

Je leert alle residenties in beheer grondig kennen en zal ook instaan voor de eerste technische ondersteuning, waarbij je bijvoorbeeld zorgt dat nodige en/of dringende herstellingen uitgevoerd worden.

Daarnaast sta je in voor diverse administratieve taken zoals bijvoorbeeld het sleutelbeheer, aangetekende zendingen...

Je kan dus rekenen op een zeer veelzijdige job met veel sociale contacten & een erg gevarieerd takenpakket.

Dit betreft in eerste instantie een tijdelijk contract ter vervanging van een langdurige ziekte. Gezien de groei van Syncura behoort een vast contract zeker ook tot de mogelijkheden.

PROFIEL

Onze ideale kandidaat is in het bezit van een bachelor diploma in een administratieve richting (office management, bedrijfsmanagement, vastgoed,...) of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring en/of kennis van vastgoed(beheer) is een pluspunt, maar geen vereiste.

Vanzelfsprekend beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en werk je graag voor én samen met mensen. Je spreekt dan ook perfect Nederlands en, gezien de regio, ook vlot Frans.

Gezien jij de administratieve draaischijf op kantoor bent is ordelijk, correct en punctueel werken jouw stokpaardje.

Je woont in buurt van Ronse en kan je vlot tot aan ons kantoor verplaatsen.

AANBOD

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering, e.d.

Je werkt voltijds van maandag tot en met vrijdag. Begin en einduur zijn (beperkt) bespreekbaar met de Branch Director.

Syncura hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.
Werken voor Syncura betekent Groepsgeest, Efficiënt werken, gezonde Ambitie, dit steeds op een Respectvolle manier voor al onze stakeholders. (GEAR)

Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die resoluut voor een andere aanpak gaat en 'de nieuwe standaard' in de markt wil worden.
We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Passie voor vastgoed en teamwork staan hierbij hoog aangeschreven.

En jij? Schrijf jij binnenkort mee aan het property management van de toekomst?

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter