Vacatures bij syndicus Syncura

Assistant Property Manager - KORTRIJK

Syncura is een snelgroeiende organisatie die reeds meer dan 30 jaar actief is als professioneel syndicus - vastgoedbeheerder en +30.000 privatieven beheert in Vlaanderen & Brussel.

Met 120 medewerkers verspreid over 20 kantoren mogen wij ons met trots marktleider en grootste syndicus van België noemen. Ook de komende jaren ambiëren wij een stevige groei.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Assistant Property Manager voor ons kantoor te Kortrijk.

Als APM ben je de administratieve draaischijf op kantoor en bied je hands-on ondersteuning aan jouw collega Property Managers die instaan voor het technisch, juridisch en financieel beheer van appartementsgebouwen.

In deze functie heb je zeer veel contacten, zowel telefonisch, face-to-face als via mail.
Zo sta je onder meer in voor het verwelkomen van bezoekers op kantoor, de eerstelijns telefonie als het beantwoorden van e-mails van mede-eigenaars.

Je leert alle residenties in beheer grondig kennen en zal ook instaan voor de eerste technische ondersteuning, waarbij je bijvoorbeeld zorgt dat nodige en/of dringende herstellingen uitgevoerd worden.

Daarnaast sta je in voor diverse administratieve taken zoals bijvoorbeeld het sleutelbeheer, aangetekende zendingen...

Je kan dus rekenen op een zeer veelzijdige job met veel sociale contacten & een erg gevarieerd takenpakket.

PROFIEL

Onze ideale kandidaat is in het bezit van een bachelor diploma in een administratieve richting (office management, bedrijfsmanagement, vastgoed,...) of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring en/of kennis van vastgoed(beheer) is een pluspunt, maar geen vereiste.

Vanzelfsprekend beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en werk je graag voor én samen met mensen. Je spreekt dan ook perfect Nederlands, idealiter aangevuld met een woordje Frans. Elke andere taal is een pluspunt.

Gezien jij de administratieve draaischijf op kantoor bent is ordelijk, correct en punctueel werken jouw stokpaardje.

Je woont in buurt van Kortrijk en kan je vlot tot aan ons kantoor verplaatsen.

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter