Vacatures bij syndicus Syncura

Commercial manager syndicus regio ANTWERPEN

Syncura is reeds meer dan 30 jaar actief als professioneel syndicus in Vlaanderen & Brussel en beheert 30.000 privatieven.
Met 108 medewerkers verspreid over 18 kantoren mogen wij ons met trots marktleider & ' de grootste syndicus van België' noemen.

Om de snelle groei van Syncura regio Antwerpen  te kunnen ondersteunen, zijn we op zoek naar een commercial manager.

In deze functie word je verantwoordelijk voor de verdere commerciële uitbouw van onze activiteiten in deze regio. 
Als geboren netwerker leg je vlot contacten met interessante stakeholders zoals bouwpromotoren, bouwbedrijven, voorzitters van VME’s,… met als doel aangesteld te worden als (nieuwe) syndicus van de VME. Ook de eerste algemene vergadering (ESAV) neem je voor je rekening.
Na de ESAV zorg je voor een vlotte overdracht van het dossier naar je collega’s.

Profiel

Onze ideale kandidaat is in het bezit van minimum een bachelor/masterdiploma en kan terugblikken op minstensenkele jaren ervaring in een uitgesproken commerciële functie in een aanverwante sector met bewezen track record. Ervaring als syndicus is een groot pluspunt, maar geen vereiste.

Door je ruim netwerk in de bouw en vastgoedwereld leg je vlot nieuwe contacten en zorg je ervoor dat Syncura steeds ‘top-of-mind’ is.

Als echte netwerker bezoek je regelmatig netwerkevents en stel je je op als een ideale gesprekspartner.

Je bent uiteraard in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid je dagelijks te verplaatsen in de regio Antwerpen. Idealiter woon je dan ook centraal in deze regio.

Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en je hebt een sterk ontwikkelde verantwoordelijkheidszin.

Tot slot ben je perfect Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans alsook vertrouwd met de gangbare IT-applicaties.
Kennis van het programma Syndixis is een pluspunt maar geen vereiste.

Aanbod

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen, gsm, laptop, groepsverzekering, maaltijdcheques e.d.
Je werkt op basis van een 39-uren week, waardoor je recht hebt op 6 extra verlofdagen (ADV).

Syncura hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.
Werken voor Syncura betekent Groepsgeest, Efficiënt werken, gezonde Ambitie, dit steeds op een Respectvolle manier voor al onze stakeholders. (GEAR)
Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die resoluut voor een andere aanpak gaat en 'de nieuwe standaard' in de markt wil worden.
We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Passie voor vastgoed en teamwork staan hierbij hoog aangeschreven.


En jij? Schrijf jij binnenkort mee aan het property management van de toekomst?

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter