Vacatures bij syndicus Syncura

High potential - opstart Easy Syndic Oost-Vlaanderen

Easy Syndic - opgericht in 2015 - focust zich op het beheer van kleine VME’s via een revolutionair marktconcept. Door deze unieke aanpak kent Easy Syndic een erg snelle groei in Brussel.
In november 2020 vervoegde Easy Syndic de groep Vande Moortel Real Estate (www.vmre.be) om zo de groeiambities nationaal nog verder kracht bij te zetten.

Voor de uitrol van dit uniek concept binnen Vlaanderen is Easy Syndic op zoek naar een high potential met een sterke economische/juridische achtergrond.

In deze pioniersfunctie zal je in eerste instantie instaan voor de opbouw en groei van een portefeuille in Oost-Vlaanderen, met Gent als uitvalsbasis.


Zo organiseer je bijvoorbeeld maandelijks een infosessie voor alle geïnteresseerde mede-eigenaars waarbij je de voordelen van het concept toelicht.

Daarnaast sta je in voor het opstarten van alle nieuwe dossiers. Dit betreft onder meer een analyse van het gebouw (ter plaatse) alsook de volledige administratieve verwerking.

Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor technische en juridische beheer van je portefeuille na opstartfase, alsook het leiden van algemene vergaderingen.

Na deze inwerk en opstartfase zal je de verantwoordelijkheid krijgen van jouw 'hub' te Antwerpen waarbij je zal instaan voor de dagdagelijkse leiding, het aansturen van het team, P&L verantwoordelijkheid,...

Profiel:
Onze ideale kandidaat is een ‘go-getter’ met een echte ondernemersmentaliteit die zin heeft om mee zijn schouders te zetten onder een groeiverhaal. Daarnaast ben je sterk geïnteresseerd in de wereld van het vastgoedbeheer.

Je combineert dit met een sterke economische/juridische achtergrond door bv een Master in de rechten/TEW of gelijkwaardig.

Je beschikt bovendien over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om verschillende standpunten te verzoenen.


Aanbod
Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen, gsm, laptop, groepsverzekering, maaltijdcheques e.d.

Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die resoluut voor een andere aanpak gaat en 'de nieuwe standaard' in de markt wil worden.

VMRE hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.
Onze bedrijfscultuur typeert zich op basis van onze 4 GEAR-waarden: Groep, Efficiëntie, Ambitie & Respect.

En jij? Schrijf jij binnenkort mee aan het property management van de toekomst?

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter