Vacatures bij syndicus Syncura

Hoofdboekhouder Easy Syndic - BRUSSEL

Easy Syndic - opgericht in 2015 - focust zich op het beheer van kleine VME’s via een revolutionair marktconcept. Door deze unieke aanpak kent Easy Syndic een erg snelle groei.

In november 2020 vervoegde Easy Syndic de groep Vande Moortel Real Estate (www.vmre.be) om zo de groeiambities nationaal nog verder kracht bij te zetten.
Door deze snelle groei is Easy Syndic momenteel op zoek naar een hoofdboekhouder om mee zijn schouders te zetten onder het groeiverhaal.

Als hoofdboekhouder kan je rekenen op volgend takenpakket:

  • Je bent het rechtstreeks aanspreekpunt voor je collega boekhouders (5 personen) waarbij je zorgt voor een uitstekende werking van je divisie. Je staat onder meer in voor opmaken van de planningen, het aansturen van je medewerkers (opvolging, evaluaties,…)
  • Je werkt ‘hands-on’ mee op de dienst boekhouding waarbij je instaat voor de boekhouding van mede-eigendom. Je focus ligt voornamelijk op de moeilijke dossiers alsook de afrekeningen, balanscontroles etc… en bent het aanspreekpunt voor klanten in deze dossiers
  • Je rapporteert rechtstreeks aan het management

Profiel:

  • Onze ideale kandidaat is in het bezit van een bachelor of masterdiploma aangevuld met een grondige kennis/ervaring van boekhouding.
  • Je hebt reeds ervaring met het aansturen van een (kleiner) team
  • Je bent communicatief vaardig en drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans
  • Je bent ondernemend ingesteld en hebt de ambitie om mee je schouders onder het groeiverhaal van Easy Syndic te zetten
  • Je woont in het Brusselse en kan je vlot verplaatsen naar ons kantoor (Louizalaan)

Aanbod:

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met extra-legale voordelen.

Vande Moortel Real Estate hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.

Werken voor Vande Moortel Real Estate betekent Groepsgeest, Efficiënt werken, gezonde Ambitie, dit steeds op een Respectvolle manier voor al onze stakeholders. (GEAR)

Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die resoluut voor een andere aanpak gaat en 'de nieuwe standaard' in de markt wil worden.

We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Passie voor vastgoed en teamwork staan hierbij hoog aangeschreven.

En jij? Schrijf jij binnenkort mee aan het property management van de toekomst?

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter