Vacatures bij syndicus Syncura

People & recruitment/HR assistant - Gent

Vande Moortel Real Estate of afgekort VMRE ( www.vmre.be) is een snelgroeiende groep van sterke merken actief in onder meer vastgoed(beheer), schoonmaak en verzekeringen en telt op vandaag een 200-tal medewerkers.

Om de snelle groei te kunnen blijven ondersteunen, zijn we op zoek naar een bijkomende junior HR Assistant met focus op People en recruitment.

Je zal werken vanuit onze kantoren te Gent (Sint-Denijs-Westrem) maar bent bereid om je regelmatig te verplaatsen in ons kantorennetwerk in Vlaanderen en Brussel.

In deze functie word je de rechterhand van de Chief People Officer en zal je focus voornamelijk liggen op het zoeken naar nieuw talent voor onze organisatie. Dit gaat van vastgoedbeheerders tot boekhouders, administratieve profielen, IT,…

Zo zorg je onder meer voor het uitschrijven van aantrekkelijke vacatures, het up-to-date houden van onze vacatures op diverse jobboards, het actief benaderen van interessante profielen via LinkedIn, VDAB,… Daarnaast bouw je een netwerk op bv binnen scholen en denk je mee over acties om nieuw talent aan te werven.

Vervolgens sta je in voor het behandelen van alle binnenkomende sollicitaties, plan je kennismakingsgesprekken in (welke je op termijn zelf ook zal afnemen) en doe je de volledige follow-up bij opstart.

Daarnaast zal je ondersteunend meewerken op verschillende projecten op soft HR bv organisatie teambuildings, employer journey, rapporteringen,…

Jouw profiel:

Idealiter heb je een eerste ervaring in HR met focus op rekrutering (bv in de uitzendsector).
Ervaring met e-recruitment is een pluspunt.

Je bent communicatief vaardig, enthousiast en ademt onze GEAR-waarden uit.
Je wordt een echte ambassadeur en kan mensen overtuigen.

Naast het Nederlands spreek je ook voldoende Frans voor het screenen van kandidaten.

Je werkt voornamelijk vanuit Sint-Denijs-Westrem, maar bent ook bereid om je af en toe te verplaatsen binnen ons kantorennet. Je bent dus in het bezit van een rijbewijs B.


Ons aanbod:

 

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen, gsm, laptop, groepsverzekering, maaltijdcheques e.d.

 

Je werkt volgens glijdend uurrooster met veel flexibiliteit, aangevuld met 12 extra vakantiedagen (ADV).

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie (van 120 naar 200 op 2 jaar tijd) met véél ambitie waar initiatief ten sterkste gestimuleerd en geapprecieerd wordt.

Je kan rekenen op een intensieve opleiding en coaching door onze Chief People Officer en zal daarnaast vaak samenwerken met onze andere diensten (HR Hard, marketing, IT,…)

 

Je wordt tewerkgesteld vanuit ons prachtig nieuwbouwcomplex op ‘The Loop’ aan Flanders Expo.

 

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter