Vacatures bij syndicus Syncura

Strategic Buyer GENT / BRUSSEL

FUNCTIE:

Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau.

Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent.

Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden:

 • Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie
 • Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers
 • Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers
 • Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering
 • Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer
 • Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers
 • Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

PROFIEL:

 • Bachelor- of Master diploma in een technische of economische richting
 • Relevante ervaring in de vastgoed industrie is een meerwaarde
 • Analytisch sterk, cijfermatig inzicht en commercieel gedreven
 • Rasechte onderhandelaar met hands-on-mentaliteit
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Frans

AANBOD:

Werken bij Syncura betekent werken in een dynamisch en informele omgeving. Je komt terecht bij een nationaal marktleider in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie.

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met extra legale voordelen.

Initieel gestart in Oudenaarde bedient professionele syndicus Syncura haar klanten vanuit twaalf kantoren verspreid over het Vlaamse landschap. Met meer dan 30 jaar ervaring en een portefeuille van ruim 20 000 privatieven (appartementsgebouwen, industrieterreinen, parkeergarages, winkelcentra, studentenkamers, assistentiewoningen...) en meer dan 1000 VME’s – wordt Syncura gezien als de toonaangevende speler in de markt.

Wonen, werken, winkelen, ontspannen. De vastgoedprojecten van de toekomst bieden ruimte aan een aantal van deze facetten of zelfs aan allemaal tegelijk. De ruimte zal optimaal benut worden en tegemoetkomen aan verschillende dagdagelijkse behoeftes. Niet alleen de gebouwen zullen hierdoor complexere vormen aannemen, ook de eigenaars en gebruikers zullen een groep vormen met zeer diverse profielen en noden. Met Syncura en haar meer dan 70 gekwalificeerde medewerkers halen ze een partner in huis met de nodige knowhow en operationele slagkracht voor het beheer van deze projecten.

Samen met haar zusterbedrijven biedt Syncura een unieke combinatie van ervaring in zowel residentieel als commercieel vastgoed, schaalvoordelen en operationele flexibiliteit.

Met de nieuwe wet op de mede-eigendom die van start gaat op 1 januari 2019 is de professionaliteit en efficiëntie van syndicus Syncura van groot belang. Dankzij haar vakkennis, de permanente opvolging van de mede-eigendommen en de gedigitaliseerde administratie is Syncura uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de syndicmarkt.

Interesse in deze uitdaging?

Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatiebrief op jobs@syncura.be.

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter