WANTED: PROPERTY MANAGER

Wat ga je doen?

Als Property Manager binnen Syncura ben je de eindverantwoordelijke voor het beheer van gebouwen, voornamelijk residentiële appartementen in mede-eigendom.
Je krijgt een vaste portefeuille van 30 à 40 VME’s toegewezen.

In deze functie ben je het rechtstreekse aanspreekpunt van de mede-eigenaars, huurders en leveranciers en beheer je het gebouw alsof het van jezelf zou zijn.


Zo zorg je ervoor dat alle nodige en dringende herstellingen uitgevoerd worden, de werken opgevolgd worden en de administratie & facturatie correct is. Deze taken gebeuren in nauw overleg met de technical property manager.

Je gaat ook regelmatig ter plaatse om vinger aan de pols te houden en ervoor te zorgen dat het gebouw optimaal beheerd wordt.
Daarnaast sta je in voor het opmaken van het jaarlijkse beheerbudget, nakijken afrekeningen,.. Hiervoor werk je nauw samen met de interne boekhouding.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het leiden van de algemene vergaderingen (+- 2/week – ‘s avonds) waarop alle eigenaars uitgenodigd worden (groepen van 10 tot … personen), waarin je fungeert als spilfiguur om zo tot een consensus te komen.
In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Branch Director.


Wie zoeken we?

Je hebt minimum een eerste ervaring als Property Manager/syndicus en hebt reeds ervaring met het leiden van AV’s.
Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en werkt graag voor en werk je samen met mensen.

Je beschikt over zeer vlotte communicatieve vaardigheden en bent in staat om verschillende standpunten te verzoenen.
 Je bent administratief sterk en heb oog voor detail en nauwkeurigheid zo zorg je ervoor dat elk dossier correct en punctueel opgevolgd wordt.

Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een sterk ontwikkelde verantwoordelijkheidszin.
Je bent bovendien stressbestendig en kan zeer goed om met last minute wijzigingen en kan snel schakelen. 

Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Je bent flexibel naar werkuren toe en hebt er geen probleem mee om regelmatig avondvergaderingen te leiden.

Tot slot ben je perfect Nederlandstalig (en/of Franstalig, afhankelijk van de regio) alsook vertrouwd met de gangbare IT-applicaties.
Kennis van het programma Syndixis is een pluspunt maar geen vereiste.


Wat mag je verwachten?

Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen, gsm, laptop, groepsverzekering, maaltijdcheques e.d.


Syncura hecht veel belang aan zijn medewerkers en biedt een uitstekende opleiding met de nodige doorgroeimogelijkheden.

Werken voor Syncura betekent Groepsgeest, Efficiënt werken, gezonde Ambitie, dit steeds op een Respectvolle manier voor al onze stakeholders. (GEAR)


Je komt terecht in een professioneel en goed georganiseerde organisatie in volle expansie, die resoluut voor een andere aanpak gaat en ‘de nieuwe standaard’ in de markt wil worden.
We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Passie voor vastgoed en teamwork staan hierbij hoog aangeschreven.


En jij? Schrijf jij binnenkort mee aan het property management van de toekomst?

> Ontdek onze openstaande vacatures


 

VIDEO: Een dag in het leven van een Property Manager


LinkedIn
Twitter