Nieuws

Syncura neemt AP Consult over

9 februari 2016

Met ingang van 01/01/2016 heeft Syncura, de dienstengroep van de familie Vande Moortel, met hoofdzetel te Oudenaarde, Scheldekant 13 het syndickantoor AP Consult uit Kontich overgenomen.

Dit kantoor dat 5 medewerkers telt en een 70 tal woonblokken beheert, blijft verder gevestigd op zijn vertrouwde stek, Prins Boudewijnlaan 1 in Kontich.

Met deze overname is de tweede vestiging van Syncura in de Antwerpse regio een feit. Eerder werd een kantoor geopend op de prestigieuze site van het ’t Groen kwartier in centrum Antwerpen, site waarvan Syncura ook optreedt als syndicus.  

Syncura bevestigt met deze overname nogmaals zijn toonaangevende plaats in de Antwerpse regio binnen het beheer van het residentieel onroerend goed ( syndic en rentmeesterschap ).

Met deze laatste acquisitie telt Syncura op vandaag 11 vestigingen verspreid over het Vlaams en Brussels Gewest en stelt het 48 medewerkers te werk.

 

In 2015 werd ook Rencura opgestart.

Bij Rencura ligt de focus hoofdzakelijk op het rentmeesterschap en de verhuur van diezelfde portefeuille voor private eigenaars en kleine en/of grote investeerders. Rencura wil, in een constante dialoog met de eigenaar, streven naar een uitgebalanceerde en strategische portefeuille wat resulteert in een vastgoed zonder zorgen doch met een gewaarborgd rendement . 

Vanaf 01 januari 2016 wordt dit team aangestuurd door Simon Vande Moortel, ex CBRE Valuations.

terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter